Adrian Veștea a anunțat rezultatul testului de coronavirus. Președintele Consiliului Județean Brașov rămâne în autoizolare până pe 23 martie

Luni, 9 martie 2020, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan-Veștea, a participat la ședința Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal, care a fost organizată la Palatul Parlamentului, ședință la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, care ulterior a fost confirmat cu coronavirus. 

Președintele Consiliului Județean Brașov a parcurs protocolul specific în vigoare, instituit în asemenea situații, la nivel național, de către Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de Urgență. Acesta a făcut ieri, 13 martie, testul pentru depistarea coronavirus și a intrat în autoizolare la domiciliu.

„Rezultatul testului pentru COVID-19, pe care l-am facut ieri, este negativ! Voi rămâne în autoizolare pentru 14 zile, până în data de 23.03.2020 și voi repeta testul în ziua a 12-a, conform protocoalelor în vigoare! Respectați recomandările autorităților și informați-vă doar din surse oficiale! Multă sănătate tuturor!", a precizat Adrian Veștea, pe pagina sa oficială de Facebook. 

Adauga comentariu