ATENȚIE! Circulație afectată de lucrările de reabilitare a rețelei de apă potabilă și canalizare, se asigură dirijarea traficului rutier în zona lucrărilor

Poliția Municipiului Brașov - Biroul Rutier a eliberat în data de 7 octombrie, aviz pentru instituirea de restricții de circulație în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă potabilă și canalizare de pe strada Nicolae Titulescu, între strada Lucian Blaga și strada Dorobanților. Lucrările se vor executa în perioada 07.10.2019, ora 07:00 - 27.10.2019, ora 20:00.

Pe durata executării lucrării, circulația rutieră pe sectorul afectat, se va efectua în regim de sens unic, pe o bandă de circulație, pe sensul de mers strada Dorobanților către strada Lucian Blaga.

Executantul va asigura dirijarea traficului rutier în zona de intersecție strada N. Titulescu cu Lucian Blaga, prin piloți de trafic, în scopul de a evita crearea unor ambuteiaje sau aglomerări ale zonei și va asigura informarea din adâncime a participanților la trafic cu privire la restricțiile instituite, prin amplasarea unor indicatoare de informare provizorie, pe strada Castanilor și bulevardul 15 Noiembrie.

Adauga comentariu