Au închiriat mașini cu acte false, le-au vândut și a dat un tun de 133.000 de euro. Au ajuns în final în arest

Doi tineri au pus la cale în înșelătorie bănoasă. Unul închiria mașini și uita să le ducă înapoi,  celălalt de vindea pe bani frumoși. Au reușit să facă 133.000 de euro, dar afacerea nu a mers mult. Cei doi au ajuns în aresatul poliției și sunt acuzați de înșelăciune

„Un tânăr de 22 ani Vaslui, prin folosirea unui nume fals și utilizând documente de identitate emise de autoritățile din Marea Britanie pe numele altei persoane, ar fi indus în eroare reprezentantul unei societăți comerciale din județul Brașov, în vederea închirierii unui autovehicul. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi închiriat vehicule din mai multe județe ale țării, pe care nu le-ar mai fi restituit și le-ar fi valorificat  prin intermediul unui alt bărbat în vârstă de 28 ani din Neamț, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 133.000 euro.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Neamț, ocazie cu care au fost identificate mai multe componente auto provenite din dezmembrări. În baza probatoriorului administrat, cei doi suspecți au fost reținuți pe o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu