Bandă de tâlhari ajunsă în arest. Acționau noaptea și cu fețele acoperite

Polițiștii brașoveni au reținut în întreagă bandă de tâlhari care au dat mai multe lovituri în Brașov. „În noaptea de 19/20.05.2020, polițiștii au prins în flagrant șapte bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 46 ani, din județul Covasna, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-o hală a unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov. Echipe mixte formate din polițiști din cadrul I.P.J. Brașov - Secția 1 Poliție Rurală Feldiaora, Biroul de Investigații Criminale, Secțiile 1–5 Poliție, Serviciul Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 8 mandate de percheziție la locuințele bărbaților situate în județul Covasna, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă“, a anunțat Poliția Brașov.

Au dat mai multe lovituri

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoanele în cauză ar fi autorii altor infracțiuni de tâlhărie calificată și furt calificat, constând în aceea că, având fețele acoperite, ar fi pătruns într-o stână amplasată pe raza localității Sânpetru, unde ar fi agresat fizic o persoană, iar ulterior ar fi sustras bunuri, animale domestice, precum și sume de bani. De asemenea, în cursul nopții de 07/08 mai a.c., bărbații în cauză ar fi pătruns fără drept în interiorul a două imobile situate în municipiul Brașov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Judecătoria Brașov a emis pe numele a cinci dintre bărbați mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile și măsura controlului judiciar pentru celelalte două persoane.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Adauga comentariu