Brașovenii sunt așteptați la Hora Unirii. Manifestări dedicate Zilei Naționale a României pe tot parcursul zilei

De Ziua Națională a României, Junii Brașovului organizează o ceremonie, în Piața Unirii, unde locuitorii de la poalele Tâmpei pot participa la Hora Unirii, ca în fiecare an. 

Evenimentul dedicat sărbătoririi Zilei Naționale a României va cuprinde: intonarea Imnului Național al României, oficierea slujbei religioase, alocuțiuni ale oficialităților.

Tot în cadrul evenimentului vor avea loc depuneri de coroane și jerbe de flori, la ora 12:00 și un program artistic, oferit de fanfara Colegiul Național "Andrei Șaguna".

De 1 decembrie, manifestările dedicate Zilei Naționale a României încep încă de dimineață, de la ora 10:00. Brașovenii pot vedea parada militară, ce se desfășoară pe Bulevardul Eroilor.

Ziua este plină de evenimente, vor avea loc și spectacole de dans tradițional pentru toți cei care vor să sărbătorească românește, un concurs de costume populare și concerte, printre care se numără și concertul festiv dedicat Zilei Naționale a României. Acesta se va desfășura la Sala Patria, de la ora 19:00, avându-l ca dirijor pe Ovidiu - Dan Chirilă și solist pe Florin Ionescu – Galați. Intrarea este liberă.

Adauga comentariu