Concertele de Sărbători vor costa 420.000 de lei. Primăria îi dorește pe Smiley și Mandinga pe scena din Piața Sfatului în noaptea de Revelion

Primăria a scos la licitație pachetul pentru concertele de sărbători. În total:420.000 de lei. Banii vor fi folosiție pentru patru seri de spectacole începând cu 1 decembrie când se aprind luminile, 5 decembrie spectacole pentru copii, 21 decembrie concerte de colinde și 31 decembrie cu recitaluri de la Smiley, Mandinga, dar și un foc de artificii. Firma care va câștiga licitația va trebui să se ocupe d eorganizarea spectacolelor, de onorariile artiștilor, dar și de amenajarea scenei.

Pe 1 decembrie se vor aprinde luminile de sărbători. Evenimentul va începe la ora 17.30, iar pe scenă vor urca Corul Unison, Opera și Filarmonica Brașov cu recitaluri de câte 30 de minute. Pe scenă va mai urca și fomația Dacika. Seara se va încheia cu retragerea cu torțe a Vânătorilor de Munte și un foc de artificii.

Următorul spectacol va fi pe 5 decembrie, între orele 16.00 și 18.00 și va fi dedicat copiilor. Vor urca pe scenp Teatrul Arlechino și Teatrul Colibri din Craiova. De asemenea copiii vor putea vedea piesa Planeta Veselă. Scena trebuie să fie decorată cu motive de Crăciun.

Ziua de 21 decembrie este dedicată colindelor între orele 17.30 și 19.30. Firma care va câltiga licitația trebuie să aducă cel puțin patru formații din Brașov, Muntenia., Moldova și Maramureș.

Pentru seara de Revelion Primăria a dat directive clare. Spectacolul va începe la 22.30 și se va încheia la 00.30. Pe scenă trebuie să Urce Smiley și trupa Mandinga cu recitaluri de 40 de minute fiecare. Va și un spectacol folcloric. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Adauga comentariu