Consilierul Județean, Andrei Kadas s-a autosuspendat din PNL. Motivul invocat: nu vrea să afecteze imaginea partidului după circul de la pechezițiile la locuința fostei soții

Consilierul județean liberal Andrei Kadas s-a autosuspendat din partid. Nu a mai așteptat să vadă ce decizie vor lua colegii săi care vor discuta astăzi o posibilă excludere a sa din PNL. Totul după scandalul perchezițiilor de la locuința fostei soții.

„Urmare a evenimentelor din ultimele zile, în calitate de membru al Filialei Județene Brașov a Partidului Național Liberal am luat decizia de AUTOSUSPENDARE. Hotărârea mea nu este legată de satisfacerea intereselor personale sau ale apropiaților: copii, fosta soție, rude prin alianță etc.

Am luat această decizie grea pentru a nu afecta imaginea formațiunii politice din care cu mândrie și respect am făcut parte. ...Colegii mei liberali nu au fost, nu sunt și nu vor fi implicați în niciunul dintre demersurile mele, pe care mi le asum personal și le susțin, pentru că nu am fost niciodată condamnat și nu am cauze penale pe rolul vreunei instanțe, în condițiile în care trăim într-o țară în care sunt respectate prevederile Constituției.

Totodată, dar nu în plan secund, dezaprob vehement ideea vehiculată în ultimele zile, aceea de victimizare prin intermediul celor doi copii minori ai mei de 10 și, respectiv, 12 ani! Cer tuturor părinților aflați la distanță de copiii lor, din motive obiective, să-și imagineze o descindere a polițiștilor… Vreau să cred că, de acum, factorii abilitați vor face documentare cu cea mai mare responsabilitate în vederea emiterii oricărui mandat de percheziție, pe care îl vor duce la îndeplinire conform procedurilor legale. Cum? În baza interesului primordial al copiilor, viitorul acestei țări. Am încredere în justiția română, cu protejarea interesului superior al minorilor în proporție de 100%“, a scris Andrei Kadas pe facebook.

Oameni legii au descins joia trecută la 18 adrese din Brașov în căutarea mai multor suspecți care ar fi făcut parte dintr-o grupare care a săvârșit mai multe infracțiuni economice în America. Până aici totul bine și frumos. Problemele au apărut la o adresă din cartierul Noua. Mai exact Strada Lacurilor nr 33. Aici polițiștii au găsit o femeie și doi copii. Femeia, fosta soție a consilierului județean PNL Andrei Kadas s-a declarat nevinovată. Polițiștii l-ar fi căutat acolo pe un membru al clanului Alexa, care a și apărut într-o poză în acea curte. După ce au ascultat spusele femeii, polițiștii nu au mai făcut percheziția, dar circul a continuat. Polițiștii au fost acuzați că au greșit adresa, deși pe mandat era scris clar acea adresă. În plus Kadas îl cunoștea pe Alexa după ce au făcut afaceri împreună.  

Deși, consilierul județean PNL Andrei Kadas i-au acuzat pe polițiști că au greșit adresa s-a dovenit că nu este așa, fapt confirmat și de ministrul de interne.

DIICOT a făcut publice imaginile de la percheziții. Se vede clar că oamenii legii nu au speriat pe nimeni, iar copiii nu păreau deloc panicați. Câinele familiei chiar s-a jucat cu polițiștii.

 

Adauga comentariu