De toată rușinea. Patru candidați au dorit postul de director adjunct la Protecția Copilului și niciunul nu a luat notă de trecere la concurs. Unul dintre ei chiar a condus instituția fiind delegat pe post timp de șase luni

Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) a prezentat o situație cel pușin rușioasă. Niciunul dintre cei patru candidați care doreau postul de director adjunct la Protecția Copilului nu a reușit să ia notă de trecere la examen. Ca să promoveze ar fi trebuit spă obțină minim 70 de puncte, adică nota 7.00, dar ei au obșinut scoruri de 20-30 de puncte, adică note de 2 și 3. Un candidat a fost mai noroc și a luat 5, dar tot nu este notă de trecere.

Prezentăm postarea de pe Facebook a ASUM:

Protecția Copilului Brașov! Avem rezultatul concursului pentru ocuparea celor două funcții de director general adjunct. Nici unul dintre cei înscriși nu a reușit să ia notă de trecere. Cea mai mică notă (2) a obținut domnița Dobrică. Aceasta , spuneam în urmă cu ceva timp, s-a înscris pe "mână" scurtă,venită de la Spitalul de Psihiatrie. Pe poziția nr. 2 se află concurentul de serviciu, Barbu Mircea. Nu ne-a dezamăgit nici de această dată! Acesta a obținut nota 3. Este maxim ce a obținut cam la toate concursurile la care a participat. Pe poziția nr. 3 se află fostul director general prin delegare, un pensionar S.R.I, Dan Suciu!Acesta a obținut nota 5. Rușinos! Pentru o persoană care a condus această instituție, prin delegare ce-i drept, este foarte puțin. Cam de nota aceasta, chiar mai mică, a condus și Protecția Copilului vreme de 6 luni! Pe poziția nr. 4 se află Mihai Priboi care a obținut nota 3! Despre Mihai Priboi spuneam că nu este dorit să ocupe această funcție. Așa ziceau unii! Pentru noi, Mihai Priboi, a punctat bine! A fost singura persoană, în concediu fiind, care ne-a contactat și a cerut relații despre tânărul de 15 ani care ne-a sesizat că ar fi fost victima unui abuz.Spune ceva gestul acestuia! Cam acesta este nivelul de pregătire al celor care, ce să vezi, își doresc aceste poziții de conducere la Protecția Copilului Brașov.

Noi ne bucurăm! Sincer! Ne bucurăm pentru beneficiari, pentru copii.Să-ți hotărască destinul astfel de persoane, la acest nivel de pregătire, oau! Ne-ar crăpa obrazul de rușine. Nouă! Lor? Nu știm. Fiecare cu obrazul lui! Ne macină o întrebare însă. Cum este posibil, când ești atât de ...prost pregătit, să-ți dorești o asemenea funcție? Care o fi raportul de compatibilitate între un pensionar S.R.I și asistența socială, protecția copilului? La fel și în cazul persoanei venite din zona neurologie-psihiatrie? Nu mai avem specialiști în zona asistenței sociale, a protecției copilului? Noi spunem că da! Datorită modului discutabil în care se ocupă uneori aceste funcții, specialiștii nu se înscriu. Știu că nu au " trecere"! În ziua de astăzi se pare că meritocrația se bazează doar pe recomandări și zone de influență!Trist!

 

Adauga comentariu