Două persoane au fost reținute după ce au sechestrat o tânără și au obligat-o să se prostitueze în Italia

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov cu sprijinul colegilor din Italia au destructurat o grupare care se ocupa cu traficul de persoane. Polițiștii au demarat ancheta după ce au aflat că o tânără de 18 ani este sechestrată și obligată să se prostitueze în Italia. Suspecții au fost și ei reținuți tot în Italia.

„La data de 16 martie, polițiștii din Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără de 18 de ani, aflată în Italia, ar fi lipsită de libertate de către un bărbat. Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii ianuarie, tânăra ar fi fost recrutată,  prin metoda "lover boy", de către un bărbat în vârstă de 32 ani, care ar fi transportat-o în Italia și ar fi obligat-o să practice prostituția, în folosul său.

De asemenea, acesta, împreună cu o femeie în vârstă de 24 ani, ar fi privat-o de libertate și ar fi constrâns-o pe tânără, prin acte de violență și amenințări, să întrețină raporturi sexuale contra unor sume de bani.

Beneficiind de suportul autorităților judiciare din Italia, persoanele bănuite au fost depistate pe raza localității Riccione, Italia, acestea fiind reținute în cursul zilei de ieri,  urmând a fi propuse pentru arestare preventivă“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu