Fostul primar din Cristian a fost trimis în judecată pentru act sexual cu minori. Procurorii au găsit trei victime de 13 și 14 ani

Gheorghe Podar a fost arestat la începutul lunii. „Prin rechizitoriul din data de 27.11.2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest a inculpatului Podar Gheorghe, sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu un minor (în formă continuată - 3 acte materiale).

În fapt s-a reţinut că de la începutul anului 2019 şi până în cursul lunii octombrie 2019, în timp ce se afla la cabana proprietate personală aflată în loc. Vulcan, jud. Braşov inculpatul Podar Gheorghe a întreţinut relaţii sexuale cu trei persoane vătămate minore cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, cunoscând vârsta minorilor, remiţându-le în acest sens persoanelor vătămate diverse sume de bani“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul a fost șantajat. „Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest a inculpaţilor majori Chioaşcă Sebastian şi Bloj Codruţ şi a inculpatului minor C.D.C. sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. În fapt s-a reţinut că cei trei inculpaţi după ce au aflat că numitul Podar Gheorghe a întreţinut acte sexuale cu persoanele vătămate minore şi după ce au aflat de existenţa unei înregistrări video care îl surprindea pe numitul Podar Gheorghe în ipostaze compromiţătoare, în perioada iulie - octombrie 2019 l-au ameninţat pe Podar Gheorghe cu darea în vileag a acestor fapte, în scopul dobândirii în mod injust a unor sume de bani, primind în acest sens suma de 24.000 de euro, suma de 1.000 de euro, respectiv suma de 3.000 de euro“, se mai arată în rechizitoriul procurorilor.

Adauga comentariu