FOTO VIDEO Doi copii dispăruți în zona localității Bogata. Unul dintre ei a fost găsit mort în râul Olt

Ieri, 12 ianuarie, în jurul orei 18:00 polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, comuna Hoghiz au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.

Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Poliția Municipiului Făgăraș, Secția 3 Poliție Rurală Voila, Serviciul Criminalistic, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov precum și voluntari s-au format în echipe și au desfășurat activități de căutare pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, dar și pe cursurile de apă a râului Bogata și a râului Olt. De asemenea, la solicitarea IPJ a participat și ISU Brașov la acțiunea de căutare a celor doi copii. Totodată pe lângă forțele MAI au participat și membri de la Asociația 4×4 Rescue.

În jurul orelor 22:00, unul dintre cei doi minori a fost găsit de către pompierii care au participat la căutări. Copilul a fost resuscitat de către personalul medical, dar din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

În această dimineață s-au reluat căutările. La acțiunea de căutare participă și patru scafandri de la ISU Brașov.

Sursă foto/video: ISU Brașov

Adauga comentariu