FOTO+VIDEO Un nou protest la Primărie pentru mirosul insuportabil din oraș. Brașovenii cer soluții

Brașovenii s-au mobilizat și au ieșit azi, la prostest, în fața Primăriei Municipiului Brașov. Mirosul insuportabil din Brașov umple orașul și persistă de câteva zile. Până în momentul de față nu se cunoaște cauza mirosului.

,,Acum două zile, miercuri, a devenit insuportabil, nu numai pentru mine, ci pentru toți brașovenii. Am hotărât alături de familie, să facem o manifestație, să vorbim cu autoritățile răspunzătoare din oraș. Acesta este primul pas pe care eu consider, că trebuie să îl fac.”, a spus Marius Dan, organizatorul protestului.

,,Sunt mai mult decât nemulțumită, sunt de a dreptul îngrijorată și înspăimântată, pentru că deși nu se vede, practic simțim cu toții, ce respirăm. Ies dimineața din casă, în fiecare zi simt același lucru”, a spus Cristina Dogaru, protestatar.

Mulți s-au mutat din orașe poluate, pentru a veni la Brașov, cu așteptarea că este orașul de sub munte și aerul este curat.

,,Miroase foarte puternic a gunoaie în descompunere, în principal, dimineața și seara, nu poți să ieși cu copilul afară”, a afirmat Iulian Chirvasă, protestatar.

Brașovenii au făcut și sesizări la Garda de Mediu, însă răspunsul a fost simplu: pe viitor se va rezolva problema. Nemulțumiți și indignați de situație, locuitorii cer soluții și o rezolvare în cel mai scurt timp.

Nu este primul prostest cu privire la mirosul insuportabil din Brașov. În 4 octombrie, locuitorii de la poalele Tâmpei s-au mobilizat și au ieșit în stradă.


 

Adauga comentariu