Jandarm aflat sub influența băuturilor alcoolice, depistat în timpul serviciului

În seara zilei de 9 septembrie, un șofer RATBV a apelat la 112, în jurul orei 22:30, semnalând faptul că pe strada 13 Decembrie, din Brașov, se află o mașină MAI, condusă de un jandarm aflat sub influența băuturilor alcoolice. Poliția nu a mai găsit mașina, dar l-a identificat pe jandarm. Subofițerul în vârstă de 55 de ani este angajat în cadrul instituției din anul 2007. Acesta a fost găsit în unitatea militară, în timpul serviciului. După ce a fost testat, s-a dovedit faptul ca avea 0.69 la mie alcoolemie în sânge. 

Cazul a fost declinat către Parchetul Militar Cluj, Secția Teritorială Brașov, unde se va stabili dacă plutonierul adjunct șef a și condus autospeciala Gruparii Mobile. 

,,Stăm la dispoziția anchetatorilor, cu toate datele ce sunt necesare, pentru ducerea la sfârșit a acestei situații. Precizez faptul ca nu tolerăm astfel de situații care aduc atingere deosebită onoarei și demnității militare'', a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi "Burebista" Brașov, colonel Laurențiu Stoian.

Adauga comentariu