Jandarmul campion european la powerlifting. Poate împinge și 290 de kilograme

Daniel Bălăiţă a căștigat un nou titlu european la powerlifting. Competiția a avut loc la Sibiu. Pe podium, alături de sportivul din Brașov au mai urcat un suedez și un ucrainean. „Dedic aceasta medalie soției mele, cu ocazia zilei de naștere! Multumesc d-lui Președinte FRP Panazan Ovidiu pentru toată susținerea, încrederea și pentru sfaturile ,,stelare". Multumesc colegilor de lot Cazacu Sorin, Cristi Oproiu, Florin Lupas, G.si C.Moise, Avram,Rădoi, Alex, Raphael, Daniel, Laurențiu, Darius, Andrei, bunu' Vali, doamna Luci, tuturor celor care au avut încredere în mine pâna la final, m-au susținut si încurajat. 

Mulţumiri speciale GJMBV, medicului Adrian Papa pentru ajutorul dat în recuperarea mea, partenerilor de antrenament, sportivilor de la Powerlifting Brașov, antrenorului Ciocan Ioan și nu în ultimul rând, doamnelor de la popotă ce mă răsfaţă cu bunătăţi în fiecare zi!“,a scris Daniel Bălăiță pe Facebook.

Daniel Bălăiţă, subofiţer  la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista”  poate spune că este unul dintre cei mai puternic oameni din România. Este pasionat de ridicare de greutăți și poate împinge la culcat, cum se pune în termeni de specialitate 290 de kilograme. Un recod demn de luat în seamă.

Palmaresul său este unul impresionant: 13 titluri naționale, multiple medalii la campionatele de culturism, dar și un titlu european și o medalie de argint la mondiale.

Daniel Bălățiță se antrenează zilnic cu greutăți de peste 200 de kilograme. Practică powerliftingul din mare pasiune și singul său sponsor este familia. Deși are un palmares impresonant este nevoit să își plătească singur deplasările. Din această cauză și a și ratat un titlu mondial pentru că nu a putut participa la competiție. Acestea a fost câștigată de un sportiv care a ridicat o greutate mai mică decât ridică Daniel în antrenamente. 

Adauga comentariu