Lucrările din zona Patria se prelungesc până vineri. Se circulă pe un singur sens pentru fiecare direcție

Lucrările de instalare a conductei de fontă în zona Patria vor continua până vineri, 15 noiembrie, pe porțiunea cuprinsă între trecerea de pietoni Patria – Corpul de vânători de munte și trecerea de pietoni de la Carpatex, situată la intersecția cu strada Lucian Blaga. Astfel, traficul va fi restricționat pe strada Castanilor, pe un singur sens pentru fiecare direcție.

Pentru ca lucrările să fie finalizate cât mai repede, conducătorii auto sunt sfătuiți să evite zona. Cuplările de conductă se realizează pentru întregirea rețelei noi montate, de la subtraversarea bulevardului 15 Noiembrie până la conducta de pe strada Nicolae Titulescu.

Luni, 18 noiembrie, este programat să înceapă tronsonul IV de lucrări, cuprins între strada Roșiorilor și strada Petru Rareș. 

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei. 

 

Adauga comentariu