Milionarul care și-a sugrumat bunica rămâne internat la Psihiatrie

Milionarul Dan Cămârzan rămâne în continuare la Spitalul de Psihiatrie Stei. Magistrații au prelungit internarea lui în clinică. Anchetatorii au trebuit să facă totul fără acceptul bărbatului care a refuzat să coopereze și susține în continuare că nu are probleme psihice.

„În baza art. 248 al. 14 Cod procedură penală raportat la art. 246 al. 13 Cod procedură penală confirmă măsura de siguranţă prevăzută de art. 110 Cod penal dispusă în mod provizoriu prin încheierea nr. 88/UP/10.08.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov în dosarul penal nr. 2959/62/2019 faţă Cămârzan Dan Cristian şi dispune ca acesta să rămână internat medical până la însănătoşire sau obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol“, se precizează în decizia instanței.

Dan Cămârzan și-a ucis bunica în luna mai. „Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună.  Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Aldea Adrian,  procuror şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dan Cămârzan nu este la prima faptă de violență. Fosta soția a onținut un ordin protecție împotriva lui înainte să divorțeze anul trecut. De asemenea, bărbatul mai are un dosar pe rolul instanțelor pentru lovire, după ce s-a bătut într-un bar. 

Dan Cămârzan (44 ani) a fost întotdeauna un personaj controversat. A făcut avere pe care a pierdut-o apoi și s-a tranformat din miliardar în suveran. Nu recunoaște actele de identitate, nici autoritățile și a refuzat să fie facă declarații în fața anchetatorilor.

Adauga comentariu