Milionarul care și-a sugrumat bunica va fi internat la nebuni. Expertiza psihiatrică a arătat că nu are discernământ

Magistrații Tribunalului Brașov au decis la Dan Cărmârza, acuzat de omor, să fie internat la Psihiatrie. Expertiza care și ea a fost făcută cu forța, deoarece Cămârzan nu și-a dat acordul a arătat că bărbatul nu are discernământ.  

„Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian– deţinut în arestul IPJ Brașov în baza mandatului de arestare preventivă nr.16/17.05.2019 emis de Tribunalul Braşov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă: În baza art. 247 alin. 1 Cod procedură penală, dispune internarea medicală provizorie a inculpatului.  După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare în ceea ce priveşte dispoziţia de revocare a măsurii preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la pronunţare în ceea ce priveşte internarea medicală, măsură executorie. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu“, se arată în sentința Tribunalului Brașov.

Dan Cămârzan și-a ucis bunica în luna mai. „Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună.  Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Aldea Adrian,  procuror şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Dan Cămârzan nu este la prima faptă de violență. Fosta soția a onținut un ordin protecție împotriva lui înainte să divorțeze anul trecut. De asemenea, bărbatul mai are un dosar pe rolul instanțelor pentru lovire, după ce s-a bătut într-un bar. 

Dan Cămârzan (44 ani) a fost întotdeauna un personaj controversat. A făcut avere pe care a pierdut-o apoi și s-a tranformat din miliardar în suveran. Nu recunoaște actele de identitate, nici autoritățile și a refuzat să fie facă declarații în fața anchetatorilor.

 

 

Adauga comentariu