Noua modă printre șoferi: beția la volan. O tânără de 27 de ani și un bărbat de 49 de ani, aproape de comă alcoolică

Nici amenzile și nici faptul că pun în pericol viețile altor oameni nu îi mai sperie pe șoferi. Inconștiența la volan a atins valori maxime în weekend, iar polițiști au deschis dosare penale pe bandă rulantă pentru șoferi care s-au urcat băuți la volan.

O femeie de 27 de ani din București, turistă venită în Poiana Brașov, a fost prinsă beată la volan. Probabil se întorce din club. La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,97 mg/l alcool pur.

Un alt șofer a fost aproape de comă alcoolică. El a fost prins beat la volan la Voila. Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 1.31 mg/l alcool pur.

Tot în weekend un alt bărbat, de 36 de ani, a fost prins băut la volan la Râșnov. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,49 mg/l alcool pur. Un alt șofer băut, de 23 de ani, a fost oprit pe Fundătura Hărmanului în Brașov dimineața la 9.00. Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.57 mg/l alcool pur.

Un șofer de 38 de ani din Făgăraș, care mai mult ca sigur era băut, s-a ales și el cu dosar penal după ce a refuzat să fie testat. Potrivit polițiștilor bărbatul mirosea puternic a alcool.

 

 

Adauga comentariu