Opt persoane duse la audieri și 55 de biciclete descoperite la banda de hoți care opera în Germania. Prejudiciul se ridică la 120.000 de euro

În urma perchezițiilor efectuate astăzi la Șercaia la locuințele bandei de hoți care fura biciclete din Germania, polițiști au ridicat opt suspecți care au fost duși la audieri. De asemenea au fost găsite 55 de biciclete.

În total au fost efectuate 16 percheziții. În ultimii doi ani suspecții au furat biciclete în valoare de 120.000 de euro din Koln. Le dezmembrau, le aduceau în țară și apoi le vindeau. Rețeaua este formată din 13 suspecți, iar centrul orprațiunii era în localitatea Șercaia din Brașov.

„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Koln-Nordhein Westfalen  au efectuat 16 percheziții pe raza județului Brașov, la locuințele unor persoane bănuite că începând cu anul 2017 și până în prezent, ar fi săvârșit furturi de biciclete cu valoare foarte mare de pe raza teritorială a orașului Koln, Germania, pe care le dezmembrau și le trimiteau în România, iar ulterior, după reasamblare le comercializau. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 120.000 euro“, a anunțat Poliția Brașov. 

Adauga comentariu