Parcarea multietajată de la Spitalul Militar se închide parțial timp de o săptămână. Prioritate au cei cu abonament, restul dacă mai găsesc loc

În vederea realizării lucrărilor de întreținere a rampelor de acces și pardoselilor de la această parcare și pregătirea ei pentru sezonul de iarnă, accesul autoturismelor va fi restricționat, parțial, în două etape.

În prima etapă, între 20 octombrie, ora 07.00,  și 24.10 octombrie, ora 7.00, se vor executa lucrări la parter și la cele 4 subsoluri. În aceste condiții nu vor putea fi utilizate aproximativ 200 de locuri, accesul spre parcare din str. Pieții fiind blocat. Persoanele care dețin un abonament vor putea utiliza cele 106 locuri + 4 locuri pentru persoanele cu dizablități, cu intrare din str. Pictor Pop. În această perioadă cei care nu dețin un abonament nu vor putea utiliza locurile de parcare din parcarea multietajată. În cazul în care vor fi situații când persoane cu abonament vor fi în imposibilitatea de a parca, din cauza lipsei locurilor de parcare, perioada de valabilitate a abonamentelor va fi prelungită cu numărul de zile corespunzator perioadei în care nu au putut utiliza aceste locuri.

În a doua etapă, 24 octombrie ora 7.00 și 26 octombrie, ora 7.00, lucrările se vor derula la nivelurile 1, 2 și etajul tehnic, fiind blocat accesul dinspre str. Pictor Pop. În această perioadă, pe cele aproximativ 200 de locuri de parcare, vor avea prioritate persoanele care dețin abonament, iar ceilalți vor putea parca în funcție de numărul locurilor rămase libere.

Adauga comentariu