Patru copii de la Centrul de Plasament din Ghimbav au ajuns la spital după ce au fumat o țigară cu etnobotanice

Anchetă la Centrul de Plasament din Ghimbav după ce patru adolescenți au ajuns la Spitalul de Pediatrie cu amețeli, simptome de grează, vărsături și o stare euforică. Cei patru pacienți au vârste cuprinse între 15 și 18 ani. Medicii au reușit să îi stabilizeze pe tineri, iar aceștia sunt în afara oricărui pericol.

Se pare că adolescenții au fumat împreună o țugară care ar fi conținut substanțe etnobotanice. În plus ar fi susținut că o persoană le-ar fi aruncat țigara peste gard. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Reprezentanții de la Protecția Copilului fac propriile verificări.

Protecția Copilului a oferit astăzi un comunicatr de presă care confirmă incidentul. Analizele făcute de medici celor patru minori ajunși la spital au confirmat consumul de etnobotanice. Minorii nu au avut nevoie de internare în spital. S-a mai stabilit că țigara a fost aruncată peste gard de rudele unuia dintre copii. Cei patru adolescenți vor primi consiliere psihologică cu privire la riscurile consumului de droguri. 

Sursa Foto: cetateabrasovului.ro

Adauga comentariu