Protecția Consumatorului a închis restaurantul japonez de pe Michael Weiss. S-a mai aplicat și o amendă de 30.000 de lei

Reprezentanții Protecției Consumatorilor Brașov au decis să închisă restaurantul japonez de pe strada Michael Weiss după ce săpotămâna trecută au găsit aici nereguli grave. În plus, deși au fost somați să prezinte autorizațiile de funcționare, reprezentanții restaurantului nu s-au prezentat cu actele la Protecția Consumatorului. Tot în acest caz s-a aplicar și amenda maximă de 30.000 de lei.

Inspectorii au descoperit că bucătăria restaurantului era total improrpie. Cârpele era așezate în apă murdată, iar în bucătărie se afla și o plită improvizată. În plus s-au găsit alimente cu mucegai și produse expirate, unele chiar și de doi ani.

„Din păcate ceea ce s-a găsit în acest restaurant din centrul orașului este inadmisibil. Modul în care se preparaau alimentatele era impopriu, un pericol pentru sănătate. Am găsit 12 kg de produse depozitate necorform, iar unele dintre ele cu modificări organoleptice evidente, inclusiv mucegai. Am decis retragerea tutror produselor neconforme“, a declarat Sorin Susanu, șeful OPC Brașov.

Adauga comentariu