Răsturnare de situație în cazul descinderilor de ieri ale poliției. Un bărbat dat în urmărire a fost pozat în curtea casei pentru care poliția avea mandat de percheziție

Polițiștii au descins ieri la 18 adrese din Brașov în căutarea mai multor suspecți care ar fi făcut parte dintr-o grupare care a săvârșit mai multe infracțiuni economice în America. Până aici totul bine și frumos. Problemele au apărut la o adresă din cartierul Noua. Mai exact Strada Lacurilor nr 33. Aici polițiștii au găsit o femeie și doi copii. Femeia, fosta soție a consilierului județean PNL Andrei Kadas s-a declarat nevinovată. Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, polițiștii l-ar fi căutat acolo pe un membru al clanului Alexa, care a și apărut într-o poză în acea curte.

După ce au ascultat spusele femeii, polițiștii nu au mai făcut percheziția, dar circul a continuat. Polițiștii au fost acuzați că au greșit adresa, deși pe mandat era scris clar acea adresă.  

Astăzi a veni și surpriza. Conform documentării Libertatea, Andrei Kadas și Emanoil Alexa au fost asociați în 6 firme în perioada 2007-2016: Drumarii SA (unde era și Cătălin Alexa), Baby Safe Care SRL, Intelkasim SRL, Kasim Emaka, SPS Street Parking System și Instal Expres. Mai multe dintre firme aveau adresa chiar la Strada Lacurilor nr. 33. Deci polițiștii nu au vizat chiar degeaba locuința.

Ancheta în acest dosar continuă și are ramificații internaționale. DIICOT va oferi mai multe amănunte, în perioada următoare.

Sursa FOTO: Libertatea

 

Adauga comentariu