Restaurantul groazei din Feldioara, care a băgat 11 oameni în spital, amendat cu 30.000 de lei. Localul a fost închis imediat după incident

Restaurantul Popas, cunoscut acum și localul groazei din Fledioara a primit o amendă de 30.000 de lei. 11 din cei  40 de oameni care se aflau în restaurant sâmbătă pentru o petrecere de botez au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. De asemenea localul a fost închis.  

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au găsit o mizerie de nedescris. Vase murdare, rugină pe frigidere și calorifere, mizerie de jos, dar și multe produse expirate. O bucată de ceafă de porc era expirată din noiembrie anul trecut. De asemenea, în bucătărie mătura murdară și fărașul erau ținute chiar lângă vase.

„La momentul controlului, am constatat că în spaţiul de producţie nu se întruneau condiţiile minime obligatorii necesare respectiv vesela şi produsele nu erau dezinfectate, se refoloseau ambalajele, depozitarea necorespunzătoare, frigidere ruginite fără grafice de temperatură, materie primă fără elemente de identificare, stare termică a produselor alimentare modificată, produse în afara datei limită de consum, lipsă probe alimentare corespunzătoare, ouăle nu erau dezinfectate, personalul care a manipulat alimentele nu a putut prezenta carnet şi analize de sănătate la zi”, au anunţat comisarii OPC Braşov, citați de bzb.ro.
 

Adauga comentariu