Restricții de circulație pe strada Nicolae Titulescu până în 2 decembrie

Au început lucrările de modernizare a rețelelor de apă pe tronsonul IV al străzii Nicolae Titulescu, cuprins între intersecţia cu Roșiorilor și Petru Rareș. Se estimează că lucrările pe acest tronson vor fi finalizatate în data de 2 decembrie.

Traficul auto va fi permis doar pe sensul de circulaţie Calea Bucureşti – Castanilor. Conducătorii auto care au intenția să ajungă dinspre Patria în zona N. Titulescu, între Roșiorilor și Petru Rareș, o pot face pe traseul N. Titulescu – Roșiorilor – Păltiniș - Petru Rareș - N.Titulescu sau o pot face pe traseul 15 Noiembrie - Petru Rareș - N. Titulescu sau C. Bucureşti - N. Titulescu.

„Facem din nou apel către toți conducătorii auto să ocolească zona, pe cât posibil. Lucrarea presupune manevrarea unor conducte mari, utilaje și este nevoie de spațiu. Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător. Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a reţelelor publice de distribuție apă potabilă din municipiul Brașov, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.Valoarea întregului contract este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înțelegere participanților la trafic și locuitorilor din zonă“, a anunțat compania Apa.

Adauga comentariu