Rețea de traficanți de droguri anihilată de procurorii DIICOT. Traficanții acționau și la Brașov

Traficanții au fost filați de procurori, iar în ultimele două zile rețeaua a fost destructurată. „Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au desfășurat activități pentru destructurarea unei rețele de trafic de droguri care s-a concretizat cu prinderea în flagrant, la data de 04.07.2019, pe raza municipiului Onești, a două persoane care efectuau o tranzacție cu droguri de mare risc.

Cu această ocazie, asupra inculpatului G.R.G. a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină și un număr de 982 comprimate ecstasy (MDMA) cu diferite logo-uri, iar asupra unei alte persoane, suma de 8200 euro necesară efectuării tranzacției“, au anunțat procurorii DIICOT.

Anchetatorii au făcut percheziții și la Brașov la locuințele suspecților. „Pe raza judeţelor Bacău și Brașov au fost efectuate un număr de 8 percheziții la locuințele suspecților și au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere cu această ocazie fiind depistate și diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis.

In cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, față de un număr de 8 persoane de pe raza județelor Bacău, Arad si Brașov care comercializau cocaina cu prețul de 100 Euro gramul, iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei“, au mai anunțat procurorii.

 

Adauga comentariu