S-au afișat rezultatele repartizării la liceu. Cele mai mari medii la Meșotă, Moisil și Șaguna

La Braşov, 72,68% dintre elevii care susţinut examenul au luat note peste 5.00 la Evaluarea Naţională din luna iunie. Absolvenţii la clasa a VIII-a au aflat astăzi la ce liceu au intrat. Rezultatele au fost afişase pe site-ul admitere.edu.ro.

Locuri au fost pentru toată lumea. Chiar şi la colegiile de renume s-a intrat cu medii rezonabile. Dacă în anii trecuți o medie peste 9.00 este obligatorie, anul acesta nu a fost așa. Doar la Colegiul Naţiona dr. Ioan Meşotă ultima medie a fost peste 9.00 respectiv 9.04.  La Colegiul Naţional Andrei Şaguna ultima medie a fost 8,76,  la Colegiul de Informatică Grigore Moisil ultima medie a fost de 8.94, la Colegiul Național Unirea, ultima medie a fost de 8.02, iar la Colegiul de Științe ale Naturii Grigore Antipa, ultima medie a fost 8.00.  

Le restul colegiilor din Brașov s-a intrat cu note mai mici, la unele chiar și cu 5.00. La polul opus, la multe licee s-a intrat şi cu note sub 5.00. Este cazul tuturor liceelor din judeţ, exceptând Doamna Stanca și Radu Negru din Făgăraş. Aici s-a intrat chiar și cu medii de 2.00 sau 3.00.

Adauga comentariu