S-au întors vitezomanii. Aproape 700 de amenzi în trei zile la Brașov

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat o acțiune pe raza întregului județ, timp de trei zile. Scopul a fost depistarea vitezomanilor, dar și a celor care se urcă băuți la volan.

La acțiune au participat, zilnic, 67 de polițiști rutieri, care au acționat pe raza întregului județ Brașov, utilizând echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare, mijloacele tehnice certifictae, etiloteste, etilometre, aparatele Drugtest, precum și cinemometrul TruCam.

„Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 911 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 400.000 lei, dintre acestea 65 fiind pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 679 pentru nerespectarea limitei legale de viteză.  De asemenea, s-au reținut 127 de permise de conducere, dintre acestea 75 fiind reținute pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 28 pentru nerespectarea limitei legale de viteză și 3 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost constatate 18 infracțiuni la regimul rutier, dintre acestea 10 infracțiuni pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 3 infracțiuni pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive“,  a anunțat Poliția Brașov.

      

 

Adauga comentariu