Târg caritabil de Mărțisor, în Brașov. Produse handmade realizate de copii din centre de plasament

Sâmbătă, 29 februarie, are loc un târg caritabil la Coresi Shopping Resort, în zona Ludoteca. Începând cu ora 13:00, curioșii să pot bucura de mărțișoare handmade, gustări și dulciuri alături de voluntarii „Ajungem MARI" Braşov. Intrarea este liberă!

Pe lângă produsele pregătite cu multă pricepere şi bucurie de voluntarii „Ajungem MARI", sunt şi produse realizate de copiii din centre de plasament, alături de voluntari, în cadrul atelierelor creative. Prin donații, produsele handmade vor fi transformate în ieșiri și excursii pentru copiii din centrele de plasament din Braşov.

Cumpărătorii își pot alege mărțișoare simpatice și alte produse handmade, dar în același timp îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din afara centrelor. În acest mod, susțin educația copiilor din centre de plasament. 

Programul educațional „Ajungem MARI" este principalul program al Asociației Lindenfeld și susține educația copiilor și tinerilor din centre de plasament și medii defavorizate din București și 25 de județe. Programul a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar in prezent implică peste 1600 de voluntari care ajută 2500 de copii din București și alte județe.

Adauga comentariu