Un nou transfer pe scena politicii locale. Un consilier local brașovean trece de la PNL la PMP

Serghiu Chifu, consilier local brașovean, părăsește PNL Brașov după 10 ani și merge la PMP Brașov. Acesta a anunțat că și-a depus demisia din PNL și că și-a depus și mandatul de consilier local. Confirmarea o avem în ordinea de zi a ședinței ordinare a CL Brașov din 31 iulie, unde figurează proiectul de hotărâre „privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Chifu Sergiu Marian ca urmare a demisiei”. Motivul invocat public de Sergiu Chifu pentru demisia din PNL este „pentru că vreau o nouă provocare”.

Sergiu Chifu primește funcția de secretar general al filialei județene la intrarea în PMP. Acesta a precizat că obiectivul său este ca până la finalul anului în fiecare localitate să existe o filială PMP. De asemenea, în luna septembrie PMP va anunța candidații la primărie pentru fiecare localitate. La următoarele alegeri, Sergiu Chifu va merge pe o candidatură în plan județean.

Costel Mihai, liderul PMP Brașov, a precizat că toți candidații la primărie vor avea libertatea de a-și alege lista de candidați pentru consiliile locale și că nu vor interveni la realizarea acestor liste.

Plecarea lui Sergiu Chifu din PNL Brașov vine după plecările altor doi PNL-iști, Claudiu Cornea și Miklos Gantz, ambii ajunși în ALDE Brașov.

Adauga comentariu