USR Brașov a început recrutarea de candidați pentru funcții de primar în județ

Doi consilieri locali independenţi s-au alăturat organizației USR Braşov, Gheorghe Ioan Jigărea din Bran şi Paul Vlad Matei din Hălchiu. Aceștia vor contribui și la înființarea filialelor USR Bran și USR Hălchiu. Paul Vlad Matei din Hălchiu este la al doilea mandat în Hălchiu, la primul mandat fiind ales pe listele PNL. Acesta a precizat că a părăsit PNL în momentul fuziunii cu PDL.

USR Brașov nu este la prima recrutare de consilieri locali, în 2018 alăturându-se partidului și Mihai Grapă, consilier local în comuna Cristian, în prezent președinte al filialei USR Cristian.

Paul Vlad Matei spune că este nemulțumit de mersul lucrurilor la nivelul administrației conduse de PSD în Hălchiu. „Lucrurile bat pasul pe loc. De cel puțin opt ani de zile nu evoluăm absolut deloc, lucrările de infrastructură sunt executate foarte prost, învățământul scade an de an, cultura este aproape inexistentă. Acesta este motivul pentru care am venit la USR, să fac o echipă și la viitoarele alegeri să candidăm și să sperăm să obținem majoritatea voturilor” a spus Paul Vlad Matei.

Gheorghe Ioan Jigărea este la primul mandat de consilier local în Bran și a venit la USR cu gândul că vrea să rezolve lipsa canalizării și problemele cu drumurile din Bran. Gheorghe Ioan Jigărea este inginer și lucrează la DRDP Brașov unde administrează sectorul de drum Bran-Cristian-Râșnov-Bran-Moieciu-Fundata.

Amândoi consilierii și-au arătat intenția de a candida pentru primărie la alegerile din 2020.

Adauga comentariu