Vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, trimis în judecată pentru că a condus băut

Vicepreședintele Consililiului Județean Brașov a fost trimis în judecată după ce a fost prins băut la volan. Adrian Gabor a fost oprit de Poliție în zona Făget.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului G.A.A., la data faptei vicepreşedintele Consililului Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C. pen. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: În data de 24.02.2019, în jurul orei 00:50, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Duster pe strada 13 Decembrie, având o îmbibaţie alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în sânge.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Braşov. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție“ se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Adauga comentariu