Viceprimarul orașului Codlea spune că a fost atacat în plină stradă după ce a apostrofat trei bărbați că au aruncat o hârtie pe stradă. Poliția cercetază cazul

Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, a povestit pe pagina de Facebook momentele de groază prin care a trecut aseară. „Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier și cuțit, în parcarea de lângă primărie. Un concetățean care a sărit să mă apere a fost și el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă cu nr aproximativ VL 69 BRM. Duba a fugit spre Brașov (sau Vulcan). Vina mea a fost ca i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când așteptau în coloana de mașini în fața primăriei spre sensul giratoriu de la Kaufland. Ei au tras pe dreapta și și-au făcut damblaua. Poliția îi caută acum. Daca puteți da informații, vă sunt recunoscător”, a scris Erwin Albu, pe pagina sa de Facebook.

Poliția a demarat o anchetă și se verifică și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Se pare că mașina a fost identificată. A fost deschis un dosar penal.

„Am fost sesizați aseară, în jurul orelor 19.30. Persoana a depus plângere penală privind faptul că a fost agresată. Urmează să identificăm autorii, să audiem martorii, iar soluția va fi cerută prin Parchet. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, ne-a a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt la Poliția Brașov.

Adauga comentariu