VIDEO Brașovul promovat în toată lumea. Clipul dedicat Campionatului Mondial de Alergare prezintă orașul de sub Tâmpa care este gazdă. Este o premieră în România

Brașovul va fi văzut în toată lumea. Clipul dedicat Campionatului Mondial de Alergare care se va desfășura pe 1 septembrie este prezentat pe întreg mapamondul. Brașovul este gazad competiției în premieră în România.

Campionatul Mondial de Alergare de 50 Km îi va aduce la Braşov, pe 1 septembrie, pe cei mai puternici ultra-alergători ai momentului. La Brașov vor sosi sportivi din 30 de ţări reprezentând toate continentele. Echipele naţionale participante sunt Africa de Sud, Argentina, Australia, Austria, Bosnia-Herțegovina, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Germania, Irlanda, Japonia, Letonia, Lituania, Marea Britanie & Irlanda de Nord, Mexic, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Sierra Leone, Spania, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Ucraina, Ungaria și România.

Lotul României, o premieră la competiție

Braşovenii îi pot încuraja pe sportivi pe tot traseul competiţiei şi sunt aşteptaţi la start, unde vor primi steguleţe care să îi ajute să le ofere o atmosferă de concurs deosebită alergătorilor prezenţi.

În premieră, România aliniază la start primul lot naţional de ultra-alergători pe distanţa de 50 de kilometri. Traseul constă din două bucle, care se parcurg succesiv: o buclă de 5 km (care se parcurge o singură dată) și o buclă de 9 km (care se parcurge de cinci ori)

Descrierea traseului: Prima buclă: START: Hotel Aro Palace - Bd. Eroilor - Bd. 15 Noiembrie - str. Zizinului (până în dreptul blocului de la Zizinului nr. 14) și retur. Următoarele cinci bucle: START: Hotel Aro Palace - Bd. Eroilor - Bd. 15 Noiembrie - Calea București (până la sensul giratoriu de la intersecția cu Bd. Saturn) și retur.

Iubitorii alergărilor lungi pot concura în cursa Open Race, alături de sportivii de performanţă,. Înscrierile la această cursă sunt deschise pe pagina dedicată a campionatului www.brasov50km.com.

Regulile internaționale sunt clare și anume, pe traseul competiției, circulația este complet interzisă.

Adauga comentariu