VIDEO Consilierul Andrei Kadas și-a dat demisia din PNL în urma scandalului perchezițiilor de la locuința fostei soții

După de joi, s-a autosuspendat din PNL, consilierul județean Andrei Kadas și-a dat acum demisia înainte de ședința PNL Brașov unde urma să se discute situația sa. Totul după scandalul perchezițiilor de la locuința fostei soții. Kadas a fost foarte vocal împotriva polițișilor, i-a făcut comuniști, iar pe șeful IPJ Brașov l-a numit slugoi. Fără să știe că acțiunile BCCO sunt coordonate de la București nu de la Brașov.

Odată cu demisia, Andrei Kadas își pierde și postul de consilier județean. Colegii de partid i-au acceptat demisia. „Biroul Permanent Județean a constatat demisia din PNL a lui Andrei Kadas. Am luat notă de ea, deci nu mai avem ce discuta în plus legat de această situație. De astăzi, Andrei Kadas nu mai este membru PNL”, a declarat Dragos David, secretar general al PNL Brașov, citat de mytex.ro.

Oameni legii au descins jacum 10 zile  la 18 adrese din Brașov în căutarea mai multor suspecți care ar fi făcut parte dintr-o grupare care a săvârșit mai multe infracțiuni economice în America. Până aici totul bine și frumos. Problemele au apărut la o adresă din cartierul Noua. Mai exact Strada Lacurilor nr 33. Aici polițiștii au găsit o femeie și doi copii. Femeia, fosta soție a consilierului județean PNL Andrei Kadas s-a declarat nevinovată. Polițiștii l-ar fi căutat acolo pe un membru al clanului Alexa, care a și apărut într-o poză în acea curte. După ce au ascultat spusele femeii, polițiștii nu au mai făcut percheziția, dar circul a continuat. Polițiștii au fost acuzați că au greșit adresa, deși pe mandat era scris clar acea adresă. În plus Kadas îl cunoștea pe Alexa după ce au făcut afaceri împreună.  

Deși, consilierul județean PNL Andrei Kadas i-au acuzat pe polițiști că au greșit adresa s-a dovenit că nu este așa, fapt confirmat și de ministrul de interne.

DIICOT a făcut publice imaginile de la percheziții. Se vede clar că oamenii legii nu au speriat pe nimeni, iar copiii nu păreau deloc panicați. Câinele familiei chiar s-a jucat cu polițiștii.


 

Adauga comentariu