VIDEO Distrugătorul de oglinzi a fost reținut de polițiști după ce a smuls 12 retrovizoare de la mașinile parcate pe strada Lungă

Un bărbat de 27 de ani a ajuns în arestul poliției după acum cinci zile le-a pus gând rău mașinilor parcate pe strada Lungă. Mai exact, supărat pe viață, tânărul a smuls oglinzile de la 12 autoturisme, după care a plecat liniștit acasă. A fost însă identificat de polițiști, iar acum riscă să ajungă la pușcărie. În plus trebuie să plătească și toate pagubele care se ridică la câteva mii de lei. 

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au reținut un bărbat în vârstă de 27 ani din județul Brașov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 05/06 septembrie, bărbatul în cauză ar fi distrus, prin rupere, oglinzile retrovizoare ale unui număr de douăsprezece autoturisme parcate pe str. Lungă din municipiul Brașov. Bărbatul în cauză a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu