VIDEO Fostul primar din Cristian a întreținut relații sexuale cu cel puțin trei minori. Procurorii cer arestarea lui. Totul a ieșit la iveală după ce pedofilul a fost șantajat

Potrivit probelor administrate la dosar, Gheorghe Podar (65ani), un fost primar din comuna Cristian, a întreținut relații sexuale cu trei minori sub 15 ani. Totul s-a petrecut în luna martie. Nă u este exclus să mai existe și alte victime.

Într-una din împrejurări, a fost făcută și o filmare a unui act sexual. În luna septembrie, pedofilul a început să fie șantajat de trei persoane, care sunt și ele acum cercetate penal. Aestea i-au cerut între 100 și 3500 de euro, ca să nu facă public filmulețul. Bărbatul a plătit o parte din bani până când pe fir au intrat procurorii. 

Gheorghe Podar a fost audiat aseară, iar procurorii cer arestarea lui pentru pornigrafie infantilă și act sexual cu un minor.bÎn acest caz au apărut și detalii șocante. Se pare că unii părinți știau despre agresiunile sexuale, dar nu au spus nimic pentru a primi bani. Aceste aspecte nu au fost încă probate, dar se verificări.

 

Adauga comentariu