VIDEO Locuința handbalistului Pierre Yves Ragot din Făgăraș, percheziționată de procurorii DIICOT, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Brașov au efectuat percheziții la domiciliul handbalistului de origine franceză Pierre Yves Ragot într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc (cannabis - cultura indoor).

Handbalistul a făcut o cultură indoor în cort, în imobilul în care locuia, mai exact în orașul Făgăraș, strada Doamna Stanca, nr. 134B.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - iunie, bărbatul, cetățean francez, de 34 de ani ar fi traficat droguri de risc, respectiv ar fi cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea audierii.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Făgăraș.

Sursă video: DIICOT

 

Adauga comentariu