VIDEO Președintele Clubului Corona Brașov a anunțat că demisionează. Liviu Dragomir a spus că decizia de excludere a clubului din liga națională și cupele europene va fi contestată în instanță

După ce în ultimele săptămâni, scandalul de dopaj de la echipa de handbal Corona Brașov a ținut prima pagină a ziarului, conducerea clubului a organizat o conferință de presă pentru a-și spune punctul de vedere. Echipa de handbal a fost descalificată din Liga Națională și Cupele Eurpene după ce mai multe jucătoare au făcut o terapie cu laser intravenos care este interzisă.

Conducerea clubului a spus că nu este vina jucătoarelor și că nu s-a intenționat să se apeleze la o procedură interzisă, Mai exact, medicul și-a dat acordul, dar a greșit.

„CSM a fost înființat în 2019, am fost director interimar. Eu trebuia să creez cadrul legal pentru toate achizițiile, inclusiv medicale. Doctorul a făcut referat de necesitate... Au apărut și aceste servicii la la Iomed; nimeni nu a pomenit de ceva intravenos. Au fost mai multe proceduri. Nu am știut că se va băga acul în venă (a repetat acest lucru - n.n)”, a continuat Dragomir.

Tratamentele au fost făcute doar pentru recuperare; se știe că handbalul e un sport dur. Aceasta nu este o metodă de îmbunătățire a condiției fizice. Cei care judecă, pe lângă partea legii, s-o facă și în spiritul acestor norme. Vom angaja un avocat, vom face recurs. Decizia a luat-o medicul, dar mi-o asum ca și conducător. Îmi prezint azi demisia, înaintea ședinței de Consiliu Local.

FRH s-a trezit să ne excludă, bazându-se pe o notificare de la ANAD. Până la o decizie definitivă, nu ai dreptul să faci lucrul acesta. Cei de la FRH s-au antepronunțat“, a declarat președintele clubului Corona Liviu Dragomi.

Adauga comentariu