VIDEO S-au aprins luminile de sărbători, în Piața Sfatului. Bradul de Crăciun a atras privirile miilor de brașoveni și turiști

S-a dat startul sărbătorilor de iarnă. Mii de brașoveni și turiști au fost prezenți în Piața Sfatului, din Brașov pentru a surprinde aprinderea luminilor de sărbători.

Ca în fiecare an, primarul George Scripcaru a inaugurat aprinderea bradul de Crăciun. Arborele are 71 de ani, o înălțime de 31 de metri și aproximativ 8 tone. Acesta a fost tăiat dintr-o pășune proprietate a municipiului Brașov, din zona Timișul de Sus, de către Regia Pădurilor Kronstadt. 

Odată cu aprinderea luminilor de sărbători, s-a deschis și târgul de Crăciun. Anul acesta, târgul îi va surprinde pe locuitorii de la poalele Tâmpei cu șase căsuțe noi, cu un design deosebit, una dintre ele, fiind amenajată special pentru atelierul lui Moș Crăciun. 

Anul acesta, brașovenii au avut un motiv dublu de sărbătoare pe 1 decembrie: celebrarea Zilei Naționale, dar și inaugurarea orașului de poveste. 

Pe parcursul întregii zile, evenimentele de 1 decembrie au fost marcate cu o paradă militară în centrul oraşului, o ceremonie de depunere de coroane, în Piaţa Unirii, dar şi cu Hora Unirii, muzică populară și program artistic, oferit de fanfara Colegiul Național "Andrei Șaguna".

Adauga comentariu