VIDEO Scandalul perchezițiilor de la locuința fostei soții a consilierului județean Andrei Kadas continuă. PNL ia în calcul excluderea lui din partid. Imaginile mascaților arată clar că descinderea nu a speriat pe nimeni

O descindere a polițiștilor într-un dosar de fraudă informatică cu ramificații internaționale ține prima pagină a presei de aproape o săptămână. Oameni legii au descins joia trecută la 18 adrese din Brașov în căutarea mai multor suspecți care ar fi făcut parte dintr-o grupare care a săvârșit mai multe infracțiuni economice în America. Până aici totul bine și frumos. Problemele au apărut la o adresă din cartierul Noua. Mai exact Strada Lacurilor nr 33. Aici polițiștii au găsit o femeie și doi copii. Femeia, fosta soție a consilierului județean PNL Andrei Kadas s-a declarat nevinovată. Polițiștii l-ar fi căutat acolo pe un membru al clanului Alexa, care a și apărut într-o poză în acea curte. După ce au ascultat spusele femeii, polițiștii nu au mai făcut percheziția, dar circul a continuat. Polițiștii au fost acuzați că au greșit adresa, deși pe mandat era scris clar acea adresă. În plus Kadas îl cunoștea pe Alexa după ce au făcut afaceri împreună.  

Deși, consilierul județean PNL Andrei Kadas i-au acuzat pe polițiști că au greșit adresa s-a dovenit că nu este așa, fapt confirmat și de ministrul de interne.

„Nu a fost o eroare a poliţiei, este un ordin dat de magistrat exact pe această adresă. Nu a fost nicio eroare, oameni buni! La început, a fost o neînţelegere şi a apărut stirea pe flux că au intrat greşit. Dar procedura a fost corectă, în sensul că a fost o acţiune în baza unui ordin dat de un judecător”, a spus Vela, în fața comisiei reunite a Parlamentului.

Circul a continuat, iar Kadas a postat un mesaj jignitor la adresa șefului Poliției Brașov. „Măi “gunoiule”, cum ai putut tu să faci o “mică eroare” să coordonezi hărțuirea unei femei singure cu 2 minori, în condițiile în care cel căutat locuiește și are familia, copiii dincolo de gard, unde i-ați și găsit? Cum ai dat tu ordin să interzici accesul la o conferință de presă (publică, ca să punctez pentru tine, că tu ești învățat cu ascunsul pe sub preș) și să îți pui colegii într-o situație penibilă, de nici să nu mai răspundă la telefon? Nu draguțule, te informez că instituția aceea este a cetățenilor, nu îți aparține și nu îți va aparține niciodată!

Da oameni buni, aceasta este sluga politică, debarcată la Brașov, preamăritul comandant al POLIȚIEI BRASOV și care se crede atotstăpânitorul uniformelor.
Da, el este cel care la ordin hărțuiește minori și își permite să dea ordine de răzbunare ca în propria bătătură, ca în epoca de aur“, a scris Kadas pe Facebook.

Dincolo se limbajul nepotrivit, descinderea a fost a BCCO care nu se supune Poliției Brașov, ci direct la București.

DIICOT a făcut publice imaginile de la percheziții. Se vede clar că oamenii legii nu au speriat pe nimeni, iar copiii nu păreau deloc panicați. Câinele familiei chiar s-a jucat cu polițiștii.

După tot acest circ, PNL Brașov ia în calcul excluderea lui Kadas din partid. O decizie se va lua joi.

 

Adauga comentariu