VIDEO Un polițist local din Codlea lovește un localnic. Incidentul are loc la spitalul din localitate, unde vineri și deputatul Emanuel Ungureanu a avut o altercație cu Poliția Locală

Update

Adăugăm filmarea din care a fost scoasă bucata de 39 de secunde. Filmarea întreagă are 2 minute și 13 secunde în care se poate vedea „dialogul” dintre agentul de la Poliția Locală și bărbat, dialog care a fost urmat de lovitura agentului de poliție.

După incidentul cu deputatul Emanuel Ungureanu, care este amendat și scos din spitalul din municipiu de către patru polițiști locali, un alt caz scoate la iveală comportamentul agresiv al oamenilor legii.  Deputatul a fost certat serios pentru că a filmat în spital. 

În cel de al doilea incident, un polițist local agresează un om, culmea tot la spitalul cu pricina. În imaginile video se vede cum agentul de la Poliția Locală lovește o persoană cu care era angajat într-o discuție. Bărbatul îl acuză pe agentul de la Poliția Locală pentru lovitura primită și spune pe o rețea de socializare că a vorbit cu un avocat pentru a merge în instanță împotriva agentului. 

Conducerea Poliției Locale a precizat în acest caz că agentul doar atinge bărbatul peste mână pentru a-l atenționa să nu filmeze în incinta spitalului. Însă din filmare se vede că nu e o simplă atingere.

Pe rețeaua de socializare circulă acest video de 39 de secunde, dar din spusele persoanei lovite filmarea face parte dintr-una mai lungă, pe care nu a făcut-o publică, care este la avocat.

Evenimentul s-a petrecut la Spitalul Municipal Codlea, iar prezența agenților de la Poliția Locală se datorează unui apel la 112 făcut de personalul medical care au reclamat că o persoană recalcitrantăși agresivă le vorbește urât și nu așteaptă rândul. Un apel similiar cu cel în care despre deputatul Emanuel Ungureanu s-a spus că este un bețiv care face scandal. 

Conform Poliției Locale, persoana se afla la spital, după ce avusese o altercație cu doi minori. Poliția spune că bărbatul i-ar fi lovit pe minori, bărbatul spune că el era cel rănit și de aceea se prezentase la spital. Poliția din Codlea a intervenit în cazul bărbatului tot ca urmare a unui apel la 112. Se pare că la intervenția agenților de la Poliția Locală, discuțiile au fost mai aprinse, iar unul din agenți a lovit persoana care fusese reclamată prin 112. Agentul de la Poliția Locală a participat și la prima intervenție, alături de Poliția din Codlea.

Poliția Locală a mai precizat că persoana lovită nu a depus nicio plângere împotriva agentului până la acest moment. Conducerea Poliției Locală nu a vrut să vorbească mai mult despre acest video și nici nu a precizat dacă va deschide o anchetă internă cu privire la acest caz.

Adauga comentariu