10.000.000 de lei pentru reparații în regim de urgență la clădirile aflate în proprietatea municipiului Brașov

Primăria a lansat un anunț de particpare pentru un proiect care vizează reparații în regim de urgență la clădirile aflate în proprietatea municipiului Brașov.

Este vorba de un acord-cadru, pe o perioadă de 4 ani, având o valoare de 10.072.805 lei fără TVA Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 419.700 de lei fără TVA.

Ca și în cazul altor proiecte criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, ceea ce nu este tocmai o garanție pentru calitate, în condițiile în care municipiul deține clădiri și pe centrul istoric. Nu este un proiect realizat pe fonduri europene, ci din buget propriu. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 ianuarie 2019.

Lucrările care se pot face prin acest acord sunt: lucrări de șarpantă, hidroizolare, zidărie, instalații electrice, instalații de apă, instalare de echipamente de încălzire centrală, instalații de apă și canalizare și de conducte de evacuare, instalare de echipamente sanitare, instalare de gaz, tencuire și tâmplărie.

Aplicanții trebuie să aibă experiență similară ce va fi dovedită cu maximum 5 contracte din ultimii 5 ani, în valoare de minimum 400.000 lei.

 

Adauga comentariu