1.094.000 lei pentru reparații și investiții în școlile săcelene anul acesta

Ca în fiecare an, și anul acesta Primăria Municipiului Săcele a executat mai multe lucrări la unitățile școlare din municipiu.

Astfel la Școala Gimnazială Nr. 1 a fost schimbat acoperișul de la clădirea situată pe Bulevardul Brașovului nr. 227, iar la clădirea situată în Piața Unirii au fost înlocuite centralele termice, la Școala Gimn. Nr 5 s-au realizat reparații la exterior la corp B Garaj, situat pe Bulevardul G. Moroianu nr. 399. La Liceul Teoretic ”G. Moroianu” au fost înlocuite tâmplăria și centralele termice de la corpul ”Clubul Elevilor”, iar la corpul principal s-au realizat lucrări de reparații exterioare. La Liceul Tehnologic ”V. Jinga” au fost realizate lucrări de reparații ale gardului din fața liceului și a celui de la terenul de sport, precum și lucrări de reparații și zugrăvire a clădiri CDI, iar la Liceul ”Zajzoni R.I” s-au făcut lucrări de reparații și zugrăveli interioare la corpul A de pe Bulevardul Brașovului nr. 107. 

La Școala Gimn. Nr 4 , în această toamnă, se vor înlocui centralele termice și se vor amplasa într-un nou spațiu, conform normelor PSI, iar la Grădinița nr. 4, la corpul de pe strada ”G-ral Dragalina” nr. 78 s-au realizat lucrări de reparație a gardului și a parchetului în toate sălile, iar la Grădinița nr.2 s-au realizat lucrări de reparații exterioare.

Adauga comentariu