25 de ani de închisoare pentru bărbatul din Tractorul care și-a ucis mama cu 26 de lovituri de cuțit și apoi a încercat să tranșeze cadavrul

Crima s-a petrecut în 6 mai 2020 într-o casă de pe strada Aluminiului din Tractorul. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate mama. „Fapta a fost comisă prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit (aproximativ 26). De asemenea JGG i-a secţionat cu un topor braţul drept al victimei JM de la încheietura cotului şi a încercat să secţioneze şi braţul stâng tot de la încheietura cotului, probabil după decesul mamei sale, posibil pentru a încerca să mute cadavrul“, au declarat procurorii la momentul comiterii faptei.

Bărbatul a fost arestat imediat după crimă și acuzat de oomor calificat prin cruzimi. Motivul crimai nu a fost făcut public până în acest moment, iar suspenctul nu a încheiat un acord de vinovăție. Magistrații Tribunalului Brașov l-au condamnat la 25 de ani de închisoare.

„Condamnă pe inculpatul JÎJIE GEORGE GABRIEL, la o pedeapsă de 25 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat – violenţă în familie. În baza art. 383 alin.1 C.pen., condamnă pe inculpatul JÎJIE GEORGE GABRIEL la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre. În baza art. 38 alin. 1, raportat la art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta şi în consecinţă aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (25 ani închisoare), la care adaugă un spor de 6 luni închisoare, reprezentând 1/3 din suma celorlalte pedepse, stabilind în sarcina inculpatului JÎJIE GEORGE GABRIEL o pedeapsă rezultantă de 25 ani şi 6 luni închisoare.

În baza art. 72 C.pen., deduce din pedeapsa rezultantă de 25 ani şi 6 luni, durata reţinerii şi a arestului preventiv din data de 06.05.2020 la zi. În baza art. 399 alin.1 C.proc.pen., menţine măsura arestului preventiv sub care se află inculpatul. Ia act că în cauză nu există constituire de parte civilă. În temeiul art.7 alin. 1 din Legea nr.76/2008 obligă inculpatul la prelevarea de probe biologice în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare“, este sentința Tribunalului Brașov.

Adauga comentariu