Accident la Perșani pe DN 1. O mașină a intrat în zidul unei case. Șoferița a pierdut controlul volanului într-o curbă

Locatarii unei case din localitatea Perșani au trăit o spaimă serioasă azi noapte când au fost treziți brusc din somn de un zgomot puternic. O mașină scăpată de sub control a intrat în poarta casei lor. Totul după ce șoferița de 67 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă din cauza vitezei

La fața locului au intervenit o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță. Șoferița și pasagerul din dreapta au suferit traumatisme ușoare și au fost transportați la spital. Sunt în afara oricărui pericol.

„O femeie, în vârstă de 67 ani, care conducea un autoturism pe DN1, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit zidul unui imobil, ulterior ricoșând în poarta de acces a acestuia.  În urma impactului au rezultat două  victime,conștiente, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu