Accidente pe bandă rulantă la Brașov. Mașini ieșite în decor și cinci persoane rănite într-o oră

Astăzi pare a fi ziua accidentelor la Brașov. Trei evenimente rutiere au avut loc în doar o oră. Zona Colegiului Meșotă se transformă încet într-o zonă extrem de periculoasă. În această dimineață o mașină a ieșit în decor și a ajuns pe trotuar. De data aceasta a ratat stația de autobuz, dar a distrus banca de lângă. Două persoane au fost rănite. Acum câteva zile, la Meșotă a avut loc o altă coleziune și nu demult, doi pietoni au fost spulberați de o mașină scăpată de sub control.

Alte trei accidente au avut loc pe DN 1. La Timișul de Jos, o mașină a ieșit în decor și a ajuns pe câmp. Două echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a acorda ajutor celor două persoane rănite, dar acestea au refuzat transportul la spital. La 30 de min, în același loc, o altă mașină s-a răsturnat. „În jurul orei 09.30, un bărbat, în vârstă de 73 ani, care conducea un autovehicul pe DN1, dinspre Ploiești spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. La 30 de min după evenimentul rutier de mai sus, în același loc, a avut loc altul. Un bărbat, în vârstă de 49 ani, care conducea un autovehicul pe DN1, dinspre Ploiești spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Evenimentul va fi protocolat ca tamponare“, a anunțat Poliția Brașov.

Al treilea accident de pe DN 1 a avut loc la Predeal. Două mașină s-au ciocnit chiar pe pod. O persoană a fost rănite și a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

 

Adauga comentariu