Acțiune a polițiștilor brașoveni privind activitățile de comerț ilicite. Amenzi în valoare de 14.500 lei

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Poliției Municipiului Brașov, în colaborare cu inspectori din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, au desfășurat o acțiune privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite, obligația agenților economici de a utiliza case de marcat fiscalizate, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, cu privire la existența documentelor legale de proveniență pentru mărfurile comercializate, respectiv evidențierea veniturilor realizate pe casele de marcat sau în alte documente legale. De asemenea, acțiunea a urmărit și organizarea și exploatarea jocurilor de noroc.

În cadrul acțiunii au fost verificate șase spații comerciale, amplasate pe raza municipiului Brașov și municipiului Codlea, care își desfășoară activitatea în domeniul alimentației publice.

În urma acestei acțiuni au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.500 lei. De asemenea, suma de aproximativ 800 lei a fost confiscată, reprezentând bani rezultați din vânzare de produse, nefiscalizați pe casa de marcat.

Adauga comentariu