Acuzații grave la Spitalul din Făgăraș. Unui pacient care a murit pe patul de spital i s-au emis două certificate de deces: unul cu Covid, altul fără

Cazul care ridică multe semne de întrebare cu privire la activitatea medicală a fost prezentat pe larg de Monitorul de Făgăraș. Emil Mocan, fostul secretar al Primăriei Făgăraş timp de 30 de ani, a decedat la Spitalul din localitate în data de 1 ianuarie 2021, ora 20.00, după 13 zile de spitalizare la secţia interne. Pe numele lui au fost emise de către medicul Marius Moldovan două certificate de constatare a decesului, la distanţă de o zi, dar cu acelaşi număr de înregistrare (577) şi aceeaşi dată, 1.02.2021.

Aici a început coșmarul familiei. Primul certificat de decese menționa că omul a murit din cauza agravării mai multor boli cronice de care suferea. Nicio mențiune de coronavirus Familia s-a pregătit de înmormântare, a depus trupul la capelă, dar a venit și al doilea certificat de deces pe care era menționat ca una dintre cauze: Covid 19 pozitiv. Astefl trupului omuluii a fost luat din capelă și dus direct la groapă spre șocul familiei.

Claudiu Mocan, fiul bărbatului așteaptă încă răspunsuri clare la această situație. Au trecut aproape două luni de la decesul tatălui său. Bărbatul a depus plângeri la Colegiul Medicilor, Poliție și Parchet.

Întreaga poveste o puteți citi în Monitorul de Făgăraș

Adauga comentariu