Adolescente dispărute fără urmă


Serviciul de Investigații Criminale Brașov a fost sesizat de către Serviciul de Investigații Criminale Botoșani, cu privire la faptul că numita Hulpan Arianna Gabriela, în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliul său din localitatea Curtești, județul Botoșani,  la data de 08.05.2021, în jurul orei 23.00, iar până în prezent nu a revenit.Din verificările efectuate de către polițiștii din cadrul I.P.J. Botoșani a rezultat faptul că tânăra se află în compania numitei Teodoriu Narcisa-Maria, în vârstă de 15 ani, care a plecat de la domiciliul său din comuna Cosoba, județul Giurgiu în dimineața zilei de 09 mai 2021.            

Semnalmente Hulpan :1,85 înălțime, aproximativ 125 kg, constituție grasă, ten deschis, păr șaten, lung, purtat peste umeri, ochi albaștri. 
La momentul plecării purta geacă în carori alb cu negru, pantaloni negri și avea asupra sa un rucsac de culoare neagră cu dungi roșii.

Semnalmente Teodoriu: înălțime 1,70 metri, greutate aproximativ 56 kg., constituție atletică, păr negru, lung, purtat peste umeri, ochi negri, ten deschis. La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluza de trening din fâș, de culoare bleu deschis, pantaloni negri largi, adidași negri, rucsac negru  și poartă ochelari de vedere.

Adauga comentariu